Friday, 2024-03-29, 4:29 PM

NIHIL

Main | Registration | Login
Welcome Guest
RSS
«  November 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Noteaza site-ul meu
Total of answers: 10
  • Create your own site

  • Total online: 1
    Guests: 1
    Users: 0
    Main » 2009 » November » 25 » O noua sala de escalada in Bucuresti si un nou eveniment: VERTICAL STEP MARATON
    9:02 PM
    O noua sala de escalada in Bucuresti si un nou eveniment: VERTICAL STEP MARATON

    La eveniment sunt invitati sa ia parte toti cataratorii din tara, reprezentantii mass-media, precum si toate persoanele curioase sa vada ce se va intampla acolo.

    http://www.planetfear.com/images/cms/Dave%20Pickford/Anatolia%20Through%20The%20Lens/-6.jpg


    Va reamintim: va fi un "maraton de catarare", un mix de escalada si bouldering : aproximativ 40 de trasee de bouldering si 20 de rute de escalada avand grade de dificultate foarte variate, atat pentru incepatori, cat si pentru cei mai buni. Traseele vor fi amenajate de catre Oliver Batar.

    Participantii la eveniment se pot inscrie in concurs, pentru fiecare traseu realizat (escalada sau boulder) urmand sa primeasca un anumit punctaj. Clasamentul se va realiza separat pentru fete si baieti, prin cumularea punctajelor obtinute la fiecare traseu, in caz de egalitate pentru locul I urmand sa se organizeze super-finala. Traseele de escalada vor putea fi catarate doar in maniera cap de coarda.

    Si ca sa nu va plictisiti, v-am pregatit si cateva probe surpriza: No foot contest, No hand contest, One shoot.

    Regulamentul de concurs va fi anuntat la fata locului.

    Evenimentul va debuta cu un mini - concurs de escalada pentru copii, la care sunt invitati sa ia parte toti copiii care practica deja escalada, dar si cei curajosi sa incerce acest sport. Cei mai buni, vor fi rasplatiti cu premii surpriza.

    Premiile vor fi consistente, atat in bani, cat si in obiecte, datorita sponsorilor nostri: Alpin Expe, Maramont, Solitaire, Nootka, Gotech, Absolut Vodka (doar dupa concurs :) )

    Tot din cuprinsul acestui eveniment face parte si o "conferinta de presa" iesita din tipare: "Cupa Presei la Escalada" , adica o mini-competitie de escalada destinata reprezentantilor mass-media care doresc sa incerce senzatii tari si sa-si depasesca propriile limite.

    Nu i-am uitat nici pe cei mai neexperimentati, care vor putea incerca si ei acest sport, pe trasee special amenajate si evident, in conditii de maxima siguranta.

    Bauturile racoritoare vor fi puse la dispozitie de catre Devin - apa pura de izvor, iar prietenii nostri de la Red Bull vor avea grija sa va mentineti energia la cote maxime.

    PROGRAMUL VERTICAL STEP MARATON
    11.00 - Junior climbing contest (mini-concurs de escalada destinat copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani, practicanti sau nu ai escaladei)
    12.00 - Cupa presei la escalada (mini-competitie de escalada destinata reprezentantilor mass-media)
    13.30 - Festivitatea de premiere pentru copii si presa
    14.30 - Maraton climbing contest (maraton de catarare - escalada & bouldering - pentru cataratori de toate nivelurile)
    18.30 - Probe surpriza
    20.30 - Super finala (se organizeaza in caz de egalitate pentru locul I )
    21.30 - Festivitatea de premiere

    In cazul in care numarul participantilor la Maraton Climbing Contest va fi foarte mare, este posibil ca durata acestuia sa se prelungeasca cu 1h.

    In intervalul 23 noiembrie - 5 decembrie, in fiecare seara de joi (mai exact pe 26 noiembrie si 3 decembrie), impreuna cu Oli vom organiza la noua sala "Seara de boulder - Free Your Mind", mai exact un concurs "amical" (pe post de antrenament) la care va asteptam in numar cat mai mare. Traseele vor fi setate de catre Oli. Pentru a lua parte la aceste "sesiuni" de antrenament, trebuie sa achitati doar intrarea la sala.

    Dupa data de 21 noiembrie, sala va fi deschisa publicului in fiecare zi de luni pana vineri, intre orele 17.00 - 22.00 si sambata. Detaliile finalecu privire la programul de functionare, serviciile oferite si tarifele practicate vor fi publicate pe site-ul www.verticalspirit.ro in saptamana dinaintea deschiderii.

    Multumim sponsorilor care ne-au sprijinit in amenajarea si dotarea noii sali de escalada: Chio; Hilti - conectat in siguranta; Maramont; Fixe (prin Transcarpat Sportours Intl); precum si partenerilor media implicati in promovarea acestui eveniment: B 24FUN; www.greenchannel.ro; www.roclimbing.net; www.dordeduca.ro; www.h2o.ro; www.alpinet.org; www.extremeaddict.ro; www.liberinmiscare.ro; www.kobe.ro, www.lumebuna.ro.

    Va asteptam asadar pe 21 noiembrie, ora 11.00, la noua sala de escalada Vertical Spirit din Str. Baicului, Nr.80 (in incinta Electronica); cu intrare din Str. Sergent Nicolae Culea, fie in calitate de participanti la una dintre probele mentionate mai sus, fie ca simpli spectatori.

    sursa:www.roclimbing.net

    Views: 910 | Added by: nihilrock6er | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Name *:
    Email *:
    Code *:
    Copyright MyCorp © 2024